Coronavirus maatregelen

Beste WOTEN-leden,

(Update: 28/03/2020)

Allereerst hopen we dat jij, je familie en vrienden gezond en wel zijn in deze moeilijke tijden.

Het is een vreemde situatie waarin we ons nu bevinden en de gevolgen van Covid-19 (Coronavirus) hebben een enorme impact op iedereen, inclusief Woten, maar samen slaan we ons hierdoor.

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben zijn de maatregelen in functie van Covid-19 verlengd tot en met 18 april 2020.

Dit betekent dat de club en de terreinen nog steeds verplicht gesloten moeten blijven.

Wij volgen de situatie op de voet, zullen de gepaste maatregelen nemen en hopen dat we jullie snel terug mogen verwelkomen op de club.

Voor de interclubspelers: klik op onderstaande link

http://vtv.fb.email.addemar.com/c3422/e12425248/hc7988/t0/s0/index.html

Hou het veilig, Together One Team!

Bestuur Woten.

——————————————————————————————————————

(Datum: 12/3/2020)

De tennisterreinen en de bar, m.a.w. de club in zijn totaliteit, zal vanaf 13 maart 2020 (middernacht) tot en met 3 april 2020 GESLOTEN zijn!

Hieronder vind je meer specifieke informatie.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen inzake het corona-virus is de Nationale Veiligheidsraad op donderdag 12 maart bijeengekomen.

Er is beslist om de huidige maatregelen te versterken met aanvullende social distancing maatregelen die met hetzelfde doel de verspreiding van de epidemie moeten tegengaan.

Operationeel gezien gaan we nu de federale fase van het crisisbeheer in, wat betekent dat alle beslissingen zullen worden genomen door een beheerscel die bestaat uit de eerste minister, de bevoegde ministers en de ministers-presidenten. De prioritaire doelstelling is daarbij de bescherming van de volksgezondheid.

Deze maatregelen zijn geldig vanaf 14 maart 2020 tot en met 3 april. Net als voorheen worden de ontwikkelingen dagelijks beoordeeld.

Je kan dit bericht nalezen via:

Om nog even wat meer te duiden wat dit concreet betekent voor onze gemeente, kunnen jullie de update van het persbericht op onze website raadplegen via onderstaande link:

Dit bericht zal steeds worden aangevuld met nieuwe info als dit nodig is, zodat deze link actueel blijft.

Het is jammer, maar we proberen allemaal ons steentje bij te dragen om de maatregelen te ondersteunen, zeker met deze beslissingen die door de Nationale Veiligheidsraad gisteren zijn genomen.

Bij algemene vragen over het coronavirus, verwijs je door naar de federale kanalen:

Bedankt voor jullie begrip.

Met vriendelijke groeten

Bestuur WOTEN